Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää
Tapahtuma alkoi: 19.4.2024 12:00
Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.
Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?
Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B)
Puhujina
- Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?
Liisa Pietola, Sitra - Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti
Teija Paavola, Atria - Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta
Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä - Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?
Jasmine Savallampi, LUT - Kuluttajat ja kestävät valinnat
Harri Luomala, Vaasan yliopisto
Tapahtuman järjestää LUKAKER-hanke (Luontokadon ehkäisy kestävällä ruokatuotannolla). Tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta: biodiful.fi/lukaker
Lisätiedot: Projektitutkija Anne Rintamäki
050 583 4444, anne.rintamaki(a)utu.fi